• PRO TV
  • Ana Baniciu a lansat piesa Faci sau taci, cu o săptămână înainte de debutul pe marile ecrane

Ana Baniciu a lansat piesa Faci sau taci, cu o săptămână înainte de debutul pe marile ecrane

Ana Baniciu a lansat piesa Faci sau taci, cu o săptămână înainte de debutul pe marile ecrane

Cu o săptămână înainte de premiera comediei Faci sau Taci în cinematografe, Ana Baniciu lansează piesa cu acelaşi nume, de pe coloana sonoră a filmului regizat de Iura Luncaşu.

Ana Baniciu își face debutul pe marile ecrane pe 15 martie 2019, în rol de luptătoare în cadrul forţelor speciale în pelicula Faci sau Taci. Cu o săptămână înainte de acest eveniment, fiica muzicianului Mircea Baniciu ne prezintă proiectul muzical care poartă același nume.

Piesa Faci sau taci este compusă de Ana Baniciu, împreună cu Andi Bănică, în studiourile Quantum Music. Despre această piesă artista declară că: „este melodia de pe coloana sonoră a comediei, pentru care am filmat vara trecută alături de o echipă extrem de frumoasă. Regizorul şi prietenul meu Iura Luncaşu a venit cu ideea de a face o piesă pentru Faci sau Taci şi, fără să clipesc, am acceptat. Ştiu că la film se va râde extrem de mult, aşa că am vrut să facem un clip în care să se simtă energia bună şi să vedeţi ce oameni frumoşi au lucrat la acest film“, a concluzionat Ana Baniciu.

În filmul Faci sau Taci, artista o interpretează pe Claudia, o luptătoare din cadrul forţelor speciale, o experienţă unică pentru Ana Baniciu. „Mă bucur enorm că am luat parte la acest proiect. Este primul film de lungmetraj în care joc şi pentru că personajul pe care îl interpretez este al unei fete puternice şi luptătoare, ceea ce îmi place să cred şi despre mine.”

Un film independent semnat de casa de producţie Next Spot, comedia Faci sau Taci a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network.

În film joacă și Sandra Izbașa, fosta mare gimnastă din generația de aur a României, aflată și ea la prima prezență pe marile ecrane.

Ascultă piesa mai jo!


Povestea comediei Faci sau Taci aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania. Ei trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, cee ace face ca lucrurile să se complice. Pornim în misiune, dar care-i aia? 

Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare. 

Ana Baniciu a jucat în serialul Pariu cu Viața de la PRO TV

În urma rolului pe care l-a interpretat în serialul Pariu cu Viaţa, Ana Baniciu şi-a câştigat un public puternic care a susținut-o pe tot parcursul carierei. Ana a mai lansat piesele: „Am crezut”, „Aroma de iarnă” și „Csf n-ai Csf”, iar din 15 martie 2019, va face echipă în Faci sau Taci cu nume precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Oana Moşneagu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu.

Sandra Izbașa îl omoară pe unu cu șpagatul, în film”. Iată și detalii picante despre filmul Faci sau Taci!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni