Amna, aventuri pe două roți alături de fiul ei! Ce sport practică cei doi

Cei care o urmăresc pe Amna știu că are o relație specială cu fiul său, David, pe care încearcă să îl educe așa cum știe mai bine. De curând, cei doi au fost surprinși la Motocross, pe circuit, sportul pe care îl practică împreună.

Cântăreața și fiul ei, David, au avut parte de momente pline de adrenalină la Motocross, o activitate pe care o fac întotdeaua împreună. 

„E un sport foarte frumos și, încercând să îl educ pe David foarte bine, ne-am apropiat de sportul ăsta, dar și de tenis”, a spus Amna pentru Vorbește lumea.

David a mărtusit că acum iubește acest sport, chiar dacă prima oară când a ajuns în circuit a simțit o oarecare teamă.

„Vreau să dorm aici. Aș vrea să dorm pe motor. La început nu am vrut pentru că am crezut că e periculos și când am ajuns aici mi-a plăcut foarte mult”, a spus, entuziasmat, fiul Amnei.

Dragostea pentru cursele de Motocross o are și frumoasa cântăreață, care a recunoscut că atunci când se află în circuit uită de toate problemele.

„E adrenalină pe circuit. Din punctul meu de vedere, atunci când dau ture cu motorul, este singurul moment în care sunt focusată pe ceea ce se întâmplă aici și nu mă gândesc la ceea ce am de făcut: plăți, repetiții, piese. E fantastic!”, a mărturisit Amna.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni