• PRO TV
  • Amna a lansat o piesă plină de trăiri intense, "Cumpăr timp"

Amna a lansat o piesă plină de trăiri intense, "Cumpăr timp"

Amna a lansat o piesă plină de trăiri intense, "Cumpăr timp"

Anul acesta, AMNA a lucrat foarte mult în studio, a compus și a creat muzică pentru suflet, plină de emoție și de trăiri intense.

„Cumpăr timp”, cea mai recentă piesă semnată de către artista, este un semnal de alarmă adresat tuturor oamenilor care uită că cele mai importante lucruri, fără de preț, pe care le pot oferi celor dragi sunt timpul, atenția și iubirea.

Trezește-te și fă-ți timp pentru copilul tău! Trezește-te și fă-ți timp pentru ai tăi cât sunt încă lângă ține! Timpul pierdut nu se mai recuperereaza niciodată și nicio suma de bani nu poate compensa iubirea. Zbuciumul meu este despre cum să creez un echilibru între carieră și timpul petrecut cu ai mei.
Valul profesional trece, relația cu familia rămâne și este cea care contează până la sfârșit. Așadar, te invit să trăiești conștient în epoca vitezei și să îți amintești, tot timpul, care sunt adevăratele valori în viață! Tu pentru cine vrei să cumperi timp?
”, mărturisește AMNA.


Cu o săptămâna înainte de lansare, artistei i s-au alăturat pe rețelele sociale personalități media precum Andra, Adelina Pestritu, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Teo Trandafir și Sore, care fac tot posibilul să creeze un echilibru constant între carieră și familie și care au reacționat la clipul piesei „Cumpăr timp”.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell Me Why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma) și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, artista a lansat „De Câte X Vrei Tu” și a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”.

Apoi a lansat „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatră B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesă „Banii”, alături de Dorian Popa.

La începutul verii, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru single-ul și clipul „Milioanele de suflete”, iar de șase luni postează săptămânal pe canalul sau de YouTube cover-uri precum „Un  actor grăbit", „Tu n-ai avut curaj", „A fost iubire", „Mai frumoasă", dar și creații proprii precum „Mama", „14 Februarie" și „În ochii lui”. În urmă cu două săptămâni, artista a colaborat cu Any1 pentru „Acum un an”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni