• PRO TV
  • Amalia Enache va decide “Who`s King in Public SpeaKING”

Amalia Enache va decide “Who`s King in Public SpeaKING”

Amalia Enache va decide “Who`s King in Public SpeaKING”

Amalia Enache se muta duminica, 24 mai, de la pupitrul Stirilor PRO TV, la pupitrul juriului care va decide “Who`s King in Public SpeaKING”.

 

 

 

Cu o experienta vasta, care curprinde transmisiuni in direct, prezentarea jurnalelor de stiri si a multor evenimente, Amalia a demonstrat ca este un om de referinta in acest domeniu si s-a alaturat jurului format din experti in comunicare si dictie la evenimentul “Who`s King in Public SpeaKING”.

Evenimentul de public speaking, unic in Romania si primul eveniment de acest gen, are loc duminica, 24 mai, la Phoenicia Grand Hotel. In cadrul evenimentului, 16 manageri de top, antreprenori si prefesionisti din diverse industrii se “intrec live in speech-uri”, iar publicul si juriul decid pe loc cine merge mai departe. 

In prima etapa, cei 16 concurenti vor sustine cate un speech pe o tema anterior stabilita, iar, publicul, alaturi de juriu vor hotara cine sunt cei 8 participanti care isi continua drumul spre marele premiu. 

Cea de-a doua proba va testa spontaneitatea si creativitatea: cei 8 concurenti vor sustine speech-uri spontane, pe teme propuse de audienta. Cei mai buni 4 concurenti alesi vor ajunge in marea Finala, care le va pune la incercare toate abilitatile de care are nevoie un speaker de top: provocarea celor 4 finalisti va fi de a sustine un speech spontan, folosind nu unul, ci mai multe cuvinte propuse de audienta. Publicul si juriul vor stabili marele castigator al trofeului “Who`s King in Public SpeaKING”.

Doritorii se pot inscrie pe site-ul organizatorilor - www.selftrustacademy.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni