Amalia Enache a imbracat o rochie cusuta cu flori naturale pentru Vorbeste lumea

Amalia Enache a imbracat o rochie cusuta cu flori naturale pentru Vorbeste lumea

Editia de vineri a emisiunii Vorbeste lumea a adus telespectatorilor multe surprize! Amalia Enache a fost prezentata intr-o ipostaza inedita, intr-un material video realizat special pentru emisiune. Amalia a imbracat o rochie cusuta cu flori naturale, realizata special pentru ea, la o sedinta foto care a aratat latura delicata a Amaliei, dincolo de pupitrul Stirilor PRO TV. 

“Cand un artist iti propune sa te fotografieze imbracata in flori naturale, cine ar fi putea sa reziste unei asemenea propuneri?! Rochia a fost conceputa in intregime de Oana Radu, atat partea din material pe care a gandit-o si cusut-o chiar ea, cat si aplicatiile in stil baroc cu flori, imortele, dar si flori perene. A aplicat minutios o zi intreaga sutele de floricele, ajutata de prietenele ei Ema Serban si Mara Grigoriu,  bijutier in Belgia. Dupa care ne-am grabit sa facem fotografiile, o astfel de rochie n-are o viata prea lunga. Oana le-a declarat reporterilor de la Vorbeste lumea ca "fiecare artist cu muza lui" :) si ca pur si simplu cand m-a cunoscut i-am inspirat aceasta poveste. Mie mi-a placut la nebunie sa ma printesesc asa si sa fac fotografii invaluita in mirosul natural al florilor, care invadase studioul foto.”, a declarat Amalia Enache despre aceasta experienta. 

Si saptamana aceasta, emisiunea Vorbeste lumea va aduce in casele telespectatorilor, de la 15:00 la 17:00, informatii utile si subiecte fierbinti, care se vor impleti cu simtul umorului si invitati de seama. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni