• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alina și Ilan Laufer, pregătiri pentru venirea pe lume a gemenilor. Cum arată camera copiilor

Alina și Ilan Laufer, pregătiri pentru venirea pe lume a gemenilor. Cum arată camera copiilor

Alina Laufer este însărcinată în șapte luni și abia așteaptă să-și strângă la piept gemenii, care vor veni pe lume la începutul lunii aprilie. Reportera emisiunii Vorbește lumea, Mădălina Tănasă, a fost acasă la Alina și Ilan Laufer, aflând cum se pregătesc viitorii părinți de gemeni pentru nașterea micuților. 

Alina a vorbit despre designul ales pentru camera bebelușilor, care sunt băiat și fetiță: ”Pentru camera copiilor am ales o temă cu nori și stele”. 

”Sunt foarte fericit că vom avea fetiță și băiat. Este un vis pe care îl așteptăm de foarte mulți ani. Mulți din prieteni, din familie, ne-au spus că ”n-o să mai aveți viață”, că vin doi copii odată...Eu spun că viața noastră o să devină și mai frumoasă, de abia așteptă să fi sănătoși, o să ne ocupăm cât este nevoi de ei”, a menționat Ilan Laufer. 

Alina se menține într-o formă foarte bună, spunând că nu s-a îngrășat prea mult pe parcursul sarcinii: ”Am pus cam 10 kg, dar am norocul că le-am pus la burtică. Când am fost însărcinată cu Cari m-am îngrășat 23 de kg, la 27 de ani

”Este o mamă de nota 10. Cu toate că se află în luna a șaptea de sarcină cu gemeni...După cum vezi, Alina și-a menținut o siluetă extraordinară. Știu că n-ar trebui să spun, dar se menține și din punct de vedere fizic, cu mișcare, cu exerciții..”, a spus soțul ei. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni