• PRO TV
  • Alina Eremia, despre iubire și trădare: „A fost o despărțire dureroasă. Piesa asta îmi trezește amintiri”

Alina Eremia, despre iubire și trădare: „A fost o despărțire dureroasă. Piesa asta îmi trezește amintiri”

Alina Eremia, despre iubire și trădare: „A fost o despărțire dureroasă. Piesa asta îmi trezește amintiri”

Muzica ei te binedispune, însă pentru ea acționează ca o terapie, ca un pansament pentru răni încă deschise. Alina Eremia vorbește cu sinceritate despre cele mai intense trăiri ale ei.

Alina Eremia se emoționează repede și se declară o fire empatică. Empatia ei, pe care o consideră o mare calitate, o face vulnerabilă și gata să-și deschidă sufletul în fața oricui e pregătit să umple batista.

O fi ea sensibilă, dar când îi dau lacrimile iese o tragedie cu iz… ce mai, e Shakespeare pur. Alina Eremia se destăinuie într-un interviu pentru PROTVPLUS.RO așa cum n-a mai făcut-o în public. Artista vorbește despre momentele intense din viața ei care s-au tradus în piese de mare succes la publicul din România.

Piesa Îmi dai curaj amintește de o perioadă de criză emoțională prin care a trecut artista, o criză specifică vârstei. Alina Eremia și-a dat seama că nu mai e adolescenta visătoare, care credea că totul e posibil.

„Când te maturizezi, doare. Și cumva nu mă mai regăseam în anumite lucruri. Muzica m-a ținut întotdeauna pe linia de plutire. Cam despre asta e vorba în piesa asta. Este o piesă pe care am scris-o cu lacrimi în ochi”, a dezvăluit artista.

Dar lacrimile au curs la propriu și în timpul filmării videoclipului pentru A fost o nebunie. Piesa a fost scrisă cu gândul la o ființă dragă, pe care a pierdut-o când se aștepta mai puțin.

Aia a fost o despărțire dureroasă. Și mesajul a fost pentru cineva și atunci... na, n-aveam cum să nu. Pentru că piesa aia îmi trezește amintiri”, spune Alina Eremia.

Vezi continuarea în interviul video de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni