• PRO TV
  • Alexandra Stan lansează videoclipul single-ului „I Think I Love It”

Alexandra Stan lansează videoclipul single-ului „I Think I Love It”

Alexandra Stan lansează videoclipul single-ului „I Think I Love It”

Alexandra Stan iubește muzica, marea, soarele și călătoriile. Așa că a pornit spre o nouă destinație, colorată, dezinhibată, relaxată și dornică de noi experiențe.

Muzică ne dă „good thrills”, iar ritmurile pop-reggae par a fi coloana sonoră perfectă pentru o vară ce se anunță toridă. „I Think I Love it” ne aduce aminte să take risks, să ne îndrăgostim, să dansăm și să facem cele mai crazy lucruri. Exact așa cum a surprins-o regizorul Criss Blaziny pe Alexandra în videoclipul piesei.  

 Alexandra Stan a lansat vineri, 28 iunie, single-ul „I Think I Love it” pe platformele de streaming și download, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară, piesă fiind inculsă în doar câteva ore în peste 1000 de playlisturi internaționale.

 Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul “Lollipop / Parăm Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri că “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista reintră în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Piesa este compusă de Alexandra Stan împreună cu Petre Ioachim, Krishane, Radu Bolfea, Adelian Stânga, Cătălin Safta și Vlad Lucan și va fi inclusă pe următorul album al artistei.

În urmă cu 3 săptămâni, Alexandra a interpretat live melodia “I Think I Love it” în cadrul petrecerii anuale a celor două case de discuri.

 Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar anul acesta aniversează 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști că Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artista din România a cărei piesă, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.

 Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România și-a câștigat poziția de lider de piață încă de la înființare, în 2006, datorită strategiei sale inovatoare. Pe lângă activitățile clasice de casă de discuri, producție, distribuție și promovare de conținut muzical, Universal Music România este și o companie de marketing, implicată constant în dezvoltarea de strategie de brand, bazată pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice între label, artiști și brand-uri.

Parte a Universal Music România, MediaPro Music a fost înființată acum 23 ani și deține un catalog local important, ce include peste 8000 de piese. Cu zeci de artiști de top, albume de succes și premii muzicale, sute de hituri și concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicală locală.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni