• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Alex si Adelina Boldojar (Duo Romance): „Trofeul Romanii au talent ne-ar ajuta sa ne stabilim definitiv in tara”

Alex si Adelina Boldojar (Duo Romance): „Trofeul Romanii au talent ne-ar ajuta sa ne stabilim definitiv in tara”

Alex si Adelina Boldojar (Duo Romance): „Trofeul Romanii au talent ne-ar ajuta sa ne stabilim definitiv in tara”

Sunt plecati din tara 11 luni pe an, dar viseaza sa-si tina reprezentatiile de senzatie mai mult in Romania. Desi fac acest sacrificiu pentru fiul lor, Alex si Adelina Boldojar si-ar dori sa petreaca mai mult timp impreuna cu micul Darin, pe care l-au purtat cu ei in turnee de la varsta de trei luni.

Aflati mereu pe drumuri in cautarea recunoasterii valorii lor, Adelina si Alex Boldojar viseaza sa-si reduca turneele din strainatate. Ei vor sa petreaca mai mult timp de calitate cu fiul lor Darin si sa performeze in fata publicului din Romania. Acest vis se poate implini daca vor castiga finala Romanii au talent, care e la PRO TV vineri seara, cu incepere de la ora 20:30. 

„Acest premiu de la Romanii au talent ar inseamna foarte mult pentru noi. Ar fi sansa noastra sa ne restabilim acasa. Nu va fi un nou inceput, dar va fi un punct de plecare pentru a ne continua activitatea la noi in tara. La anul, Darin va merge la scoala, iar daca ar fi sa plecam din nou in turnee cu el, ne-ar fi foarte greu”, declara Alex, plin de incredere.

In prezent, Alex, Adelina si Darin locuiesc impreuna cu parintii Adelinei in orasul Pantelimon, judetul Ilfov. De reusita din finala Romanii au talent depinde oarecum si extinderea familiei lor. Acrobatii se gandesc sa-i faca o surioara lui Darin, cu care sa se joace si pe care sa o protejeze asa cum fac cavalerii din povestile pentru copii.

Cei doi formeaza Duo Romance inca din 2014. Fiecare show al lor spune o poveste. De regula, ea are legatura cu dragostea. Sau cu pierderea ei. In primul numar, din preselectiile Romanii au talent, a fost vorba despre un flirt, pigmentat cu momente jucause. In semifinale, cei doi au spus o poveste de dragoste neimplinita, extrem de emotionanta. Iata momentul lor, asa cum l-au trait ei pe scena!

In finala pregatesc o surpriza, dar ne putem astepta la o tragedie, ca sa trecem prin toate manifestarile dragostei. „Ne-am pus mari sperante in acest numar si vom incerca sa va facem pielea de gaina”, marturiseste Adelina, care ii invita pe toti cei care iubesc frumosul sa le urmareasca numarul din finala Romanii au talent.

Marea finala a talentului e la PRO TV vineri seara, de la ora 20:30. Lasa totul deoparte si urmareste evolutiile celor mai talentati romani!

Urmareste gratuit show-ul tau preferat pe protvplus.ro, platforma video numarul 1 in Romania!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni