• Emisiuni
  • Vocea României
  • Alessandro Dănescu a șocat antrenorii Vocea României: Niciodată nu mi-am imaginat că e un bărbat care cântă

Alessandro Dănescu a șocat antrenorii Vocea României: Niciodată nu mi-am imaginat că e un bărbat care cântă

Alessandro Dănescu a șocat antrenorii Vocea României: Niciodată nu mi-am imaginat că e un bărbat care cântă

Vineri seară, Alessandro Dănescu a întors toate cele patru scaune interpretând piesa ”I'm no good” a lui Amy Winehouse. 

Alessandro Dănescu (23 de ani) este student în București,  la Politehnică, specializarea Inginerie Aerospațială. Talentul muzical l-a descoperit în clasa a cincea, când profesoara de muzică i-a spus că are ureche muzicală. Spune că a moștenit pasiunea pentru muzică de la bunici - bunicul său cânta la nai, iar bunica avea o voce foarte frumoasă.

Părinții săi nu au experiență în domeniu - mama este pensionată pe caz de boală, iar tatăl muncește în Anglia. Chiar dacă, la început, mamei i se părea că Alessandro ”behăia ca o oaie”, aceasta l-a susținut tot timpul și este extrem de mândră că l-a văzut la tv.

Alessandro a impresionat cei patru jurați cu vocea sa, interpretând piesa ”I'm no good” a lui Amy Winehouse. Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Irina Rimeș, dar și Smiley erau convinși, înainte să se întoarcă, că este vorba de o femeie.

”Eu m-am întors pentru o voce de femeie”, a mărturisit Smiley. ”În general, bărbații care au voci mai subțiri, mai aproape de vocile feminine, sunt bullied de oamenii din jur, de prieteni.

Chiar ai o voce specială. Chiar cred că ești un plus pentru emisiunea Vocea României”, a continuat juratul de la ”Vocea României”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni