• Emisiuni
  • VLAD
  • Ai o întrebare năstrușnică? Actorii din VLAD te premiază live pe Instagram! Află totul despre concurs

Ai o întrebare năstrușnică? Actorii din VLAD te premiază live pe Instagram! Află totul despre concurs

Ai o întrebare năstrușnică? Actorii din VLAD te premiază live pe Instagram! Află totul despre concurs

Actorii din VLAD au pregătit o surpriză inedită pentru fanii serialului, înainte de finalul sezonului 3. Adi Nartea, Aura Călărașu, George Piștereanu, Marius Manole și Letiția Vlădescu vor intra live pe pagina de Instagram a serialului VLAD și vor premia cinci norocoși cu câte un tricou personalizat. 

Tricourile cu mesajele “Dublu sau nimic”, “Totul are un preț!” sau “I’m all in” pot fi ale voastre dacă pregătiți o întrebare care să-i cucerească pe actori. 

Q&A LIVE Marathon cu actorii din VLAD are loc azi, începând cu ora 19.00, pe pagina oficială de Instagram vlad_serial. Aici, vor intra live, pe rând, cei cinci actori și fiecare va alege cinci fani. Norocoșii vor avea ocazia să-i întrebe orice își doresc, iar cea mai creativă și interesantă întrebare va fi și premiată. Câștigătorul sau câștigătoarea va primi un tricou personalizat cu una din replicile amintite mai sus. 

Așadar, pregătiți întrebările pentru actorii voștri preferați și fiți cu ochii pe pagina de Instagram vlad_serial. Mult succes!

Citește regulamentul concursului AICI

VLAD - S 3, Episodul 12

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni