• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adrian Mutu, despre viața de familie. Ce sfaturi îi dă fiului său Mario, în vârstă de 18 ani

Adrian Mutu, despre viața de familie. Ce sfaturi îi dă fiului său Mario, în vârstă de 18 ani

Adrian Mutu a acordat un interviu reporterilor de la Vorbește lumea, în care a vorbit despre relația cu copiii lui. Mai mult, fotbalistul a dezvăluit ce surprize romantice îi face actualei sale soții, Sandra. 

Fotbalistul spune că are sarcinile lui în ce privește educația copiilor. Pe Mario, spre exemplu îl duce la școală și la orele de baschet. De multe ori joacă baschet împreună, un alt sport pe care l-a îndrăgit, pe lângă fotbal. 

Adi Mutu a mărturisit că se vede mai rar cu fetele sale, din cauza pandemiei. Fiicele, Adriana și Maya, pe care le are din căsnicia cu Consuelo, stau cu mama lor în Republica Dominicană. 

Băiatul mai mare, Mario, are 18 ani și este la vârsta când are nevoie de sfaturi importante de la tatăl lui. Fotbalistul spune că oferă mai multe, dar în special îi spune să fie respectuos și civilizat. 

În relația cu Sandra, se declară un soț romantic. Îi place să-i dăruiască flori, dar alege momente speciale, ca să o surprindă. ”Când ai o soție liniștită, ai o viață liniștită”, spune Adrian. 

Află mai multe detalii despre viața de familie a lui Adrian Mutu din materialul video de mai sus. 





 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni