Adrian Despot, detalii din spatele confruntării Red Bull Soundclash

A cincea ediție a confruntării Red Bull Soundclash vine cu doi artiști extrem de cunoscuți, două scene total diferite și un singur învingător! Adrian Despot, prezentatorul proiectului, a venit în platoul Vorbește Lumea pentru a discuta despre evenimentul care va avea loc la Romexpo, pe 11 mai.

Adrian Despot este prezentatorul duelului Soundclash încă din prima ediție a evenimentului. Acesta este foarte entuziasmat pentru confruntarea în voce care va avea loc între Killa Fonic și trupa Vama Veche, pe 11 mai la Romexpo. 

„Soundclash este bătălia indusrtriei muzicale! Se petrece în fiecare an, începând cu 2017. Anul acesta sunt doi artiști care se vor duela cu cele mai frumoase arme din lume, adică cu muzică. Ceea ce e foarte mișto este că publicul hotărăște câștigătorul. Sunt mai multe runde, sunt două scene puse față în față, între scene este public și în funcție de zgomotul pe care îl face publicul după fiecare probă, se hotărăște câștigătorul”, a spus Adrian Despot. 

Adrian Despot a fost întrebat cine este, pentru el, artistul care are mai multe șanse să câștige. Deși îi place muzica rock și se declară prietenul lui Tudor Chirilă, și la adresa lui Killa Fonic a avut doar cuvinte de laudă:

„Foarte greu de spus! Deși majoritatea îl știe pe Killa Fonic din zona lui de trap, Killa este cel mai mare fan de la Michael Jackson la Break Machine. Tipul este uimitor! Este un talent! Este cameleonic și poate să treacă prin toate genurile muzicale. Pe de altă parte, Tudor Chirilă cu asta se ocupă: este un „mind trigger” și fiind și actor, știe să impersoneze toate situațiile. Sunt convins că o să fie foarte tare și că o să fie o confruntare foarte intensă”, a spus el.

Adrian Despot a fost și el protagonistul unei confruntări, în 2019. Acesta, alături de trupa Vița-de-vie a cântat împotriva băieților de la Subcarpați. Atunci a fost pentru prima dată în istoria Soundclash când publicul a hotărât egalitate. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni