• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adina Bourceanu s-a ras în cap! Cum arată soția lui Bourceanu cu noul look și de ce a recurs la acest gest

Adina Bourceanu s-a ras în cap! Cum arată soția lui Bourceanu cu noul look și de ce a recurs la acest gest

În urmă cu șase ani, Adina Bourceanu a uimit pe toată lumea după ce și-a făcut operație de micșorare a stomacului și a topit dintr-un foc peste 40 de kilograme. De curând a repetat figura, doar că acum și-a surprins prietenii cu un nou look. Nevasta lui Alex Bourceanu s-a ras în cap.

Adina Bourceanu a fost invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea” și a impresionat atât cu silueta impecabilă, dar și cu noua “coafură”, care o prinde de minune. Sătulă de timpul pe care îl irosea îngrijindu-și părul lung, Adina a renunțat la podoaba capilară, iar cel care a ajutat-o a fost chiar soțul ei. 

“Mi-am dorit tot timpul să fac asta o dată în viață. Într-o noapte când am ajuns acasă, eram foarte obosită și am început să mă plâng că trebuie să mă spăl la cap… stau să pierd 40 de minute (…) Pur și simplu am băgat mașina la încărcat. În zece minute am dat părul jos, iar el a venit și m-a retușat. A fost puțin jos în prima seară. Dimineață, când m-am trezit mi-am pus o perucă și am plecat cu ea din casă”, a povestit Adina. 

Adina a mai vorbit și despre restricțiile pe care le-a avut după operație, dar și cum se menține în formă la șase ani de la operație.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni