• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, vacanță de Crăciun în Laponia. „Pot să plâng de fericire?”

Adelina Pestrițu, vacanță de Crăciun în Laponia. „Pot să plâng de fericire?”

Adelina Pestrițu, vacanță de Crăciun în Laponia. „Pot să plâng de fericire?”

Adelina Pestrițu a ajuns ieri în Laponia, un vis devenit realitate pentru influencerița care este mereu în căutare de locuri deosebite. De această dată, călătoria este și un prilej de bucurie pentru fiica ei, Zenaida, care îi va face o vizită lui Moș Crăciun.

Adelina s-a arătat foarte entuziasmată de peisajele din Laponia și a postat mai multe filmulețe la Instastory. Vedeta a fost impresionată de căsuțele cochete de lemn, încât le-a mărturisit fanilor că și-ar dori și ea o casă în Laponia. (vezi galeria foto de mai jos)

Din primele imagini, vedem că influencerița s-a pregătit ca la carte pentru a explora ținutul alb. Îmbrăcată într-un costum de schi călduros, Adelina nu se sperie de temperaturile scăzute, de până la -30°C. 



Influencerița a ținut să le arate fanilor și cum arată apartamentul în care s-au cazat. Acesta este dotat cu o saună, așa cum sunt majoritatea cazărilor din Laponia. 

Laponia a devenit un adevărat magnet pentru celebritățile din România. În această perioadă și cântăreața mira se află la Polul Nord. Ea s-a bucurat de o plimbare cu sania, trasă de câini huski. 
 
 
La începutul lunii decembrie și actrița Dana Rogoz a trăit o experiență de neuitat vizitând ținutul lui Moș Crăciun, împreună cu familia ei. 



Recent și Daciana Sârbu ne-a impresionat cu peisaje arctice. Anul acesta, soţia politicianului Victor Ponta a ajuns şi ea în Laponia, alături de câteva prietene şi de copiii lor.
 


Sursă foto: Instagram/ adelina.pestritu, mira, Daciana Sarbu
 

Vezi și: Cătălin Neamțu, pe urmele soiurilor românești la Crama Cotnari
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni