• PRO TV
  • Adelina Pestrițu și soțul ei, cei mai sexy nași. Cum arată ținutele lor demne de covorul roșu

Adelina Pestrițu și soțul ei, cei mai sexy nași. Cum arată ținutele lor demne de covorul roșu

Adelina Pestrițu și soțul ei, cei mai sexy nași. Cum arată ținutele lor demne de covorul roșu

După ce sâmbăta a făcut furori la nunta Gabrielei Cristea într-o rochie  mini nude, cu spatele gol, Adelina Pestrițu a arătat că o adevărată divă la un alt eveniment petrecut în weekend.

Adelina Pestrițu a impresionat cu rochia sa demnă de o apariție pe covorul roșu. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta sa elegantă: aceasta a purtat o rochie nude cu umerii goi, care i-a pus în valoare talia de viespe. 

Adelina a primit cel mai neobișnuit compliment după postările sale, de la o admiratoare : “Multe persoane se leagă de oasele din zona decolteului meu, cum că sunt foarte slabă și de asta ies atât în evidență, dar acum că le văd și pe ale tale cam la fel de vizibile, îmi plac mai mult “. 

Adelina i-a răspuns fanei: “Sunt înnebunită să se vadă aceste oase (clavicula). Este o zona suuuuper sexy la orice femeie. Cu încredere tot înainte”.

Adelina și-a etalat cu această ocazie și noul look: aceasta și-a pus extensii și acum are parul în stilul celui al lui Kim Kardashian.

Și Virgil Steblea a arătat impecabil. Acesta a avut un outfit negru, pentru care a primit numai cuvinte de laudă.

Soțul Adelinei a creat o mulțime de controverse printre fani în weekend, din cauza ținutei pe care a ales-o pentru nunta Gabrielei Cristea. Acesta a venit într-o pereche de blugi tociți.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni