• PRO TV
  • Adele, ținută de 20.000 de dolari! Cum a apărut artista la un meci de baschet

Adele, ținută de 20.000 de dolari! Cum a apărut artista la un meci de baschet

Adele, ținută de 20.000 de dolari! Cum a apărut artista la un meci de baschet

Adele are milioane de euro în conturi și nu se uită la bani când vine vorba de haine. Mai mult, artista care a slăbit spectaculos a început să acorde tot mai multă atenție ținutelor pe care le poartă. 

Adele a ieșit din casă într-o ținută care valorează în jur de 20.000 de dolari, potrivit Page Six. N-a mers la vreun eveniment pe covorul roșu, ci la un meci din NBA. 

Artista și-a însoțit iubitul, pe Rich Paul, la NBA All-Star Game, care a avut loc la Rocket Mortgage Fielhouse din Cleveland, Ohia. 

Cu părul aranjat, un make-up impecabil, cizme sexy cu toc și un palton cu imprimeu leopard, Adele a fost atracția tribunei. Artista a avut și companie selectă. Lângă ea și iubitul ei a stat Mary Blige, artista care a făcut recent un show fenomenal la finala SuperBowl 2022. 

Potrivit sursei menționate mai sus, doar paltonul pe care l-a purtat Adele valorează 14.700 de dolari. Artista a optat pentru o pereche de colanți Wolford (46 de dolari), o rochie mini cu volane (3.180 de dolari) și cizme până la genunchi, creație, Manolo Blahnik, în valoare de 1.375 de dolari. 

Ce i-a lipsit vedetei a fost inelul cu diamant gigant, în formă de pară, pe care l-a purtat la premiile Brit Awards. Atunci, presa a speculat că vedeta ar fi fost cerută în căsătorie de Rich Paul. Experții în pietre prețioase sunt de părere că inelul purtat de Adele valorează în jur de 1 milion de euro.

Adele nu a făcut niciun comentariu pe această subiect, însă într-un interviu „la The Graham Northon Show” a dezvăluit că-și dorește copii cu Rich. Cei doi formează un cuplu de jumătate de an. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni