• PRO TV
  • Adele și-a oficializat relația pe Instagram și a postat prima poză cu iubitul american

Adele și-a oficializat relația pe Instagram și a postat prima poză cu iubitul american

Adele și-a oficializat relația pe Instagram și a postat prima poză cu iubitul american

Adele a confirmat ceea ce presa străină bănuia încă din vară. Artista de 33 de ani și-a oficializat relația pe Instagram și a postat prima poză cu iubitul ei, agentul sportiv Rich Paul. 

Adele iubește din nou, iar cel care a reușit s-o cucerească pe britanică este Rich Paul, unul dintre cei mai cunoscuți agenți sportivi din NBA. Americanul are 39 de ani și reprezintă nume mari din baschet, printre care LeBron James, John Wall, Jusuf Nurkic sau Ben Simmons. 

El a fondat în 2012 compania Klutch Sports Group, iar averea lui e estimată la peste 100 de milioane de dolari. 

Au fost fotografiați împreună la finala NBA

Primele zvonuri despre o posibilă relație între cei doi au apărut la sfârșitul lunii iulie, când Adele și Rich Paul au fost fotografiați la finala NBA. Adele era toată un zâmbet în preajma lui Rich, iar camerele foto au fost îndreptate toata seara către cei doi. Un crainic de la ESPN chiar a făcut un comentariu după meci într-un podcast: “Rich Paul își aduce iubita la joc pentru a sta lângă LeBron. Iubita lui este Adele”.


Atunci, îndrăgita artista nu a făcut niciun comentariu pe această temă. Acum, Adele a hotărât să nu se mai ascundă și a postat prima imagine cu iubitul ei pe contul de socializare. 

Artista are o comunitate impresionantă pe Instagram, fiind urmărită de aproape 40 de milioane de fani. Adele a postat câteva fotografii de la un eveniment la care l-a avut partener pe Rich Paul. Imaginile au adunat peste 6,5 milioane de like-uri și sute de comentarii. 

Adele este complet transformată de make-up, poartă o rochie elegantă și arată spectaculos. Deși a postat o fotografie cu iubitul ei, fanii au fost uimiți de transformarea artistei. 

“Absolut uimitoare!”, “Adele, arăți minunat!”, “Wow, ce transformare!”, “Arăți incredibil!” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. Fanii i-au cerut artistei să lanseze un nou album. 

Adele a luat o pauză de la cariera muzicală în 2016. Ea a declarat atunci că-și dorește să petreacă mai mult timp cu familia ei. Anul acesta, în primăvară, Adele a finalizat divorțul prin mediere cu fostul soț, Simion Konecki. Cei doi au un fiu de opt ani și au custodie comună asupra copilului. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andreea Esca - Față în față cu Marius Manole


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni