• PRO TV
  • Adela Popescu vorbeste despre sarcina la "Ce se intampla, doctore?"

Adela Popescu vorbeste despre sarcina la "Ce se intampla, doctore?"

Adela Popescu vorbeste despre sarcina la "Ce se intampla, doctore?"

Sambata dimineata, de la 10:30, Oana Cuzino le aduce telespectatorilor o editie speciala "Ce se intampla, doctore?", inainte de Duminica Floriilor, cand, potrivit traditiei, pe masa romanilor vor sta la loc de cinste preparatele din peste. 

Aflam saptamana aceasta cum putem gati, dupa o reteta bucovineana veche de 200 de ani, un pastrav de provenienta americana si vom cunoaste un crescator roman care respecta obiceiurile locului, dar care aduce specii de peste Atlantic din Danemarca, pe care le adapteaza rapid. 

Oana Cuzino va vorbi si despre capacitatea formidabila a corpului omenesc de a transforma totul. Cu putina atentie, grasimea poate deveni energie pura. Cum, la fel de bine, se poate depune pe artere, atragand urmari deloc placute. Vedem in editia de saptamana aceasta "Ce se intampla, doctore?" circuitele de productie si reciclare care ne tin in viata.

Prezentatoarea emisiunii Vorbeste lumea, Adela Popescu, va fi invitata Oanei Cuzino si va vorbi despre cum se pot dovedi decisive secundele in care manevrele facute unei persoane inconstiente si fara respiratie, dar si despre sarcina sa. in iunie, Adela va deveni mama unui baietel si este pregatita pentru acest moment. ”Ma bucur de aceasta perioada si nu vreau inca sa ma gandesc la nastere ori la ce va urma.”, spune ea.

Toate aceste subiecte vor fi dezbatute pe larg, sambata, de la 10:30, la "Ce se intampla, doctore?".

"Ce se intampla, doctore?" este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea şi cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni