Adela Popescu si Radu Valcan l-au botezat pe fiul lor, Alexandru

Adela Popescu si Radu Valcan l-au botezat pe fiul lor, Alexandru

Adela Popescu si Radu Valcan l-au botezat pe fiul lor Alexandru duminica, 11 septembrie, exact in ziua in care micutul a implinit 3 luni.  Slujba de botez a  fost plina de emotii pentru toti cei prezenti, dar mai ales pentru parintii lui Alexandru care, desi si-au propus sa nu planga, nu au reusit sa se abtina. 

"Momentul de la biserica a fost unul foarte emotionant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este speciala”, spune tatal Radu Valcan.

"E un moment pe care il percep exact la intensitatea cuvenita. Am fost fericita, dar totusi am avut si cateva temeri, firesti cred pentru parintii care asista la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frica sa nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine.”, adauga Adela Popescu.

Petrecerea de botez a fost una restransa la care au luat parte membrii familiei si cei mai buni prieteni. Dintre persoanele publice, la botezul micutului Alexandru au participat Dana Rogoz, Ada Condeescu, Razvan Fodor si sotia lui, Irina, Cove si sotia lui. “A fost o petrecere intima. Este mult spus petrecere. A fost o masa maricica, la care au fost prezenti cei apropiati, rude si prieteni”, spune Radu.



Viata noastra alaturi de Alexandru este mult mai frumoasa, este un vis. Alexandru rade mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a implinit 3 luni. Insa motivul pentru care am ales ca botezul sa fie weekendul acesta este ca doar in zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei si in acelasi timp, pentru ca o sarbatorim si pe mama lui Radu. O potrivire frumoasa!”, marturiseste Adela Popescu.

Fiecare invitat a plecat acasa cu amintirea unei seri calde, cu prieteni buni, dar si cu o planta colorata in ghiveci pe care sa o ingrijeasca si care sa le aminteasca de un Alexandru mic care va ajunge mare.

Mai multe detalii si fotografii de la botezul micutului Alexandru vor putea fi vazute in curand pe www.adelapopescu.eu
 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni