• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu și-a angajat o bonă filipineză pentru cel de-al treilea băiețel. "Va avea cea mai frumoasă cameră din casă"

Adela Popescu și-a angajat o bonă filipineză pentru cel de-al treilea băiețel. "Va avea cea mai frumoasă cameră din casă"

Adela Popescu se pregătește intens pentru venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel. Considerând că de data aceasta are nevoie de mai mult ajutor, vedeta a decis să angajeze o bonă din Filipine.

Adela Popescu a intrat în direct, în emisiunea Vorbește lumea, și a dezvăluit că ea și Radu Vâlcan au nevoie de ajutor când va veni pe lume băiețelul lor. “Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni