• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu, povești din vacanța cu soare petrecută peste mări și țări: "Eu am antrenamentul fericirii!"

Adela Popescu, povești din vacanța cu soare petrecută peste mări și țări: "Eu am antrenamentul fericirii!"

Adela Popescu a depănat amintiri din vacanța de trei săptămâni pe care a petrecut-o în Thailanda cu soțul și cei trei copii.

“A fost foarte frumos, mi-am dorit mult vacanța asta În Thailanda. Am fost acum 12 ani ani ultima oară și ne-am dorit să revenim acolo”, a mărturisit vedeta invitată la Vorbește lumea. 

După ce a povestit câteva întâmplări amuzante din vacanță, în care protagoniști au fost doi dintre băieții ei, Adela a acceptat provocarea de a participa la rubrica „Întrebările lui Shurubel”.

Vedeta a mărturisit că nu se împacă cu șofatul și că preferă să aibă șofer. “N-am mai condus, nu mă mai risc. Eu am luat din a 5-a sau a 6-a oară. Deci am dat de 6 ori ca să iau. Nu, mai bine cu șofer”, a declarat Adela. 

Întrebată de Shurubel care este sensul vieții și ce căutăm noi pe planeta asta, Adela a oferit un răspuns demn de un life coach.

“Eu sunt foarte mulțumită când seara mă pun cu capul pe pernă și nu am niciun gând care să mă neliniștească…dar asta și pentru că viața a fost frumoasă, dar și pentru că eu am antrenamentul fericirii. Mie așa îmi place să-i spun. Adică îmi găsesc ușor motive să mă bucur. Așa cum oamenii își găsesc ușor motive să se supere, să fie nervoși, eu caut contexte și îmi găsesc tot timpul variante ale unei povești care să mă facă să mă simt bine”, a conchis Adela. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni