• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu poartă mască și în casă după ce s-a infectat cu noul coronavirus: "Am deja o stare de paranoia"!

Adela Popescu poartă mască și în casă după ce s-a infectat cu noul coronavirus: "Am deja o stare de paranoia"!

Adela Popescu s-a infectat cu noul coronavirus săptămâna trecută. Acest lucru a obligat-o să se izoleze acasă și să stea departe de platoul emisiunii Vorbește lumea. Bogdan, colegul său, a apelat-o luni telefonic pentru a afla ultimele noutăți despre starea de sănătate a Adelei. 

Adela Popescu s-a autoizolat acasă alături de Radu Vâlcan și cel mai mic dintre copii. Ceilalți doi băieței se află la bunici, unde sunt în siguranță și se distrează de minune, după cum a relatat prezentatoarea, în timpul intervenției telefonice. 

Actrița a povestit că este obligată să poarte mască în casă pentru a nu-l infecta pe cel mic. Mai mult decât atât, ea a menționat că păstrează în permanență legătura cu medicii pentru a-i informa despre evoluția bolii. 

„Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stre de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile", a povestit ea. 

"Noroc cu micuțul, îmi ocupă timpul și uit. Am avut nopți în care nu am dormit deloc! Simt o oboseală profundă, dar nu pot să dorm. Am avut o zi în care picam pe jos de oboseală. Te încearcă și un sentiment de anxietate. Țin permanent legătura cu medicii să-mi spună dacă e nevoie să merg la spital. Fiecare simptom vine împreună cu o panică mare !Nu e o simplă răceală! Te deprimă boala asta. Eu sunt un caz fericit. Au fost doar două zile grele. Lucrurile merg spre bine acum ”, a declarat Adela. 

Adela a fost nevoită să amâne botezul fiului cel mic după ce a fost depistată cu noul coronavirus. Întrebată dacă a replanificat botezul, Adela a răspuns sincer că momentan acesta nu este o prioritate pentru ea, ținând cont de faptul că pandemia pare să revină în forță. 

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus 

Vezi și: 
Adela Popescu, infectată cu covid-19

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni