Adela Popescu, emoții la a treia sarcină: “Mi-e teamă de nașterea în pandemie”

Surpriză în platoul Vorbește lumea! Lora și Cove au avut-o invitată pe Adela Popescu, care a povestit despre temerile sale înainte de cea de-a treia naștere. 

Artista care este însărcinată în 34 de săptămâni arată impecabil și și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie vaporoasă, de culoare roșie. “Arăți superb!”, i-a spus colegul Cove atunci când a intrat în platou.

Chiar dacă are experiență la acest capitol, Adela Popescu a mărturisit că are mari emoții înainte de naștere.

“În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul. În clipa în care te internezi ți se face un test Covid-19 și dacă ești pozitiv ești mutat la o maternitate suport Covid. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă, nu ai voie să îți vezi copilul ... Ceea ce nu e chiar o bucurie atunci când naști natural și probabil că nici la cezariană. De aceea, am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni să mă izolez, să mă închid în casă, ca să nu risc chiar pe final să mă îmbolnăvesc”, a spus Adela. 

Vedeta a povestit și cum au decurs cele două nașteri. “Acum a treia oară am o certitudine că va fi foarte greu. Dacă de două ori a fost complicat, cu dureri, cu diverse situații, a treia oară nu are cum să fie altfel”, a mai declarat Adela. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni