Adela Popescu, din nou în platoul Vorbește lumea

Adela Popescu s-a întors din Republica Dominicană și a venit cu povești la Vorbește lumea, unde se simte ca acasă.

Cu sinceritate, Adela a povestit: 

"Nu știu cum să încep, că mi se pare că a trecut un sfert de an...De fapt, nu mi se pare, chiar a trecut. Două luni jumătate am stat și cu tot cu pregătirea, atât a durat. E ceva ce nu o să mai fac probabil niciodată. (...) M-am dus foarte speriată. Prima săptămână a fost oribilă. (...) Bonei noastre nu îi ieșea viza. Primele două zile au fost un  coșmar, Radu trebuia să fie plecat dimineața...Până la urmă am zis că trebuie să găsim pe oricine și am găsit o doamnă care a stat o săptămână. Între timp a ieșit și viza bonei, ce o apreciam înainte, dar ce o apreciez acum.(...)" 

Despre uraganul trăit la capătul lumii, Adela a povestit: "nimeni nu și-a imaginat că o să fie atât de rău. (...) Cabral, mai atent și mai precaut, a zis, Andreea, ia-l pe scumpelu' și mergeți la supermarket...Scumpelu' a luat niște măsline.(...) Înainte de uragan, el a plecat să alerge. (...) Și mai înainte am fost la restaurant, el mânca tacticos, lumea strângea pe acolo, el tacticos. (...) În miezul nopții, vine, scumpa, scumpaaaaaa. (...) Era afară, zici că era sfârșitul lumii."


Cât despre viața ei acum, în prezent, Adela a anunțat că momentan este mamă cu normă întreagă:

"Știți mamele care stau mult acasă, ceea ce sunt eu acum? Asta fac eu acum..."

Colegii au primit-o cu multă căldură în platou și au îmbrățișat-o chiar de mai multe ori. Mai în glumă, mai în serios, Adela a mărturisit: "Mi-a fost extraordinar de dor de voi!"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni