• PRO TV
  • Adela Popescu, decizia luata la inceput de an. Cum vrea sa il convinga pe Radu Valcan sa ii respecte alegerea

Adela Popescu, decizia luata la inceput de an. Cum vrea sa il convinga pe Radu Valcan sa ii respecte alegerea

Adela Popescu, decizia luata la inceput de an. Cum vrea sa il convinga pe Radu Valcan sa ii respecte alegerea

Adela Popescu s-a apucat de electrostimulare musculara si pentru ca nu are mult timp liber la dispozitie, intre repetitiile la teatru, inregistrari la studio si concertele in tara cu DjProject, frumoasa artista a ales aceasta metoda cu rezultate rapida asupra formelor trupului. 

"Gata! Ne-am intors de la Susani unde am mancat cele mai bune preparate de sarbatori facute de mama mea, iar acum, pentru ca trebuie sa fim in forma la inceput de an, m-am decis sa ma apuc de aceasta forma inovatoare de sport, electrostimulara musculara combinata cu miscari de fitness, pentru ca mi-a placut la nebunie ideea", a marturisit Adela Popescu.

De-a lungul anilor, Adela a incercat multe tipuri de sport care au avut rezultate vizibile in timp, insa de data aceasta, vedeta a simtit efecte si dupa prima sedinta de electrostimulare musculara: "Nu am simtit ca fac efort, pentru ca se fac miscari simple, intr-un ritm foarte lent, insa muschii lucreaza intens. Dovada a fost a doua zi cand imi simteam fiecare muschiulet, oricat de mic si de ascuns ar fi fost", glumeste Adela. 

Artista are nevoie de energie si de un tonus bun pentru toate activitatile pe care le are de facut, iar eficienta sedintelor de electrostimulare musculare ii asigura o forma fizica buna intr-un timp scurt: "Sunt entuziasmata ca am descoperit acest tip de miscare, pentru ca am auzit ca rezultatele in kilograme, dar si in conturarea musculaturii se vad dupa doar 4 sedinte a 20 de minute care se pot face intr-o pauza de masa sau in drum spre casa", spune cu convingere vedeta care are de gand sa-i propuna si logodnicului ei, Radu Valcan, un impatimit al sporturilor, sa incerce acesta metoda.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni