• PRO TV
  • Adela Popescu, a treia naștere în aceleași condiții. Ce predicție a făcut prezentatoarea de la Vorbește lumea

Adela Popescu, a treia naștere în aceleași condiții. Ce predicție a făcut prezentatoarea de la Vorbește lumea

Adela Popescu, a treia naștere în aceleași condiții. Ce predicție a făcut prezentatoarea de la Vorbește lumea

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au mărit familia cu un băiețel perfect sănătos, care a venit pe lume duminică, 11 iulie. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a făcut o predicție înainte de a naște, care s-a adeverit.

Fericirea i-a „lovit” din nou și vor să știe toată lumea ce momente frumoase trăiesc acum. Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au strâns în brațe cel de-al treilea băiat al familiei, care s-a născut pe cale naturală la o clinică privată.

Sunt cu adevărat fericită. Pe deplin. Obosită, dar fericită. Suntem bine amândoi, sănătoși și liniștiți unul cu celalalt. Sincer, cred că-l pup puțin cam mult, mai precis non-stop, dar eu zic că am voie acum, că suntem la început de drum”, a declarat Adela Popescu, fericită și pregătită să fie mamă de trei băieți. 

După 4 ore de travaliu, Adela Popescu a avut surpriza să constate că nașterea băiețelului ei cel mai mic s-a petrecut așa cum a prevestit, pe ploaie torențială. A avut parte de aceeași vreme capricioasă și la celelalte două nașteri de până acum. Adela și Radu mai au doi băieți: Alexandru și Andrei.

Radu Vâlcan, vizită de 20 de minute în spital



Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Restricțiile impuse de pandemie nu i-au permis lui Radu Vâlcan să fie alături de Adela nici pe perioada travaliului, nici imediat după naștere. Totuși, Radu Vâlcan a avut acces la fiul său pentru 20 de minute, interval în care a putut fi împreună cu el.

Actorul și prezentatotorul de televiziune a povestit cum a trăit el emoția venirii pe lume a celui de-al treilea său fiu. 

Când am plecat, dis de dimineață, către maternitate copiii dormeau. Mama mea a rămas cu ei. Îi pregătiserăm în toată această perioadă, știau ca s-ar putea, într-una dintre zile, să nu ne găsească atunci când se vor trezi, pentru că frățiorul vrea să-i cunoască. Sau, dacă va dori să o facă în timpul zilei, vor afla când se vor întoarce de la grădiniță. Ca și în cazul lor, contracțiile puternice au început pentru Adela în timpul nopții. 

A fost haios că am plecat cu avariile aprinse, am și trecut pe roșu, chiar dacă la ora aceea erau doar câteva mașini în trafic, dar speram să mă oprească Poliția și să le spun că naște soția, iar ei să mă lase să trec zâmbind, așa, ca-n filme. Ei bine, niciun domn agent nu am întâlnit. 

Altfel, nu am putut fi lângă ea înainte și imediat după naștere pentru că nu permite protocolul maternității, dar regulile ne-au permis o vizită de 20 de minute. Emoții, fericire, implinire. Atât”, a povestit plin de emoții Radu Vâlcan.

Vezi și VIDEO: Adela Popescu a născut. Prima reacție la Vorbește lumea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni