• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu a luat o decizie importantă: "E mare lucru pentru mine. Niciodată nu am făcut asta!"

Adela Popescu a luat o decizie importantă: "E mare lucru pentru mine. Niciodată nu am făcut asta!"

Adela Popescu a luat o decizie importantă: "E mare lucru pentru mine. Niciodată nu am făcut asta!"

Shurubel și Bogdan Ciudou s-au întors în platoul "Vorbește lumea", dar Adela Popescu e încă acasă și a intrat în direct prin online.

Prezentatorea și-a anunțat decisă colegii:

"Am făcut un lucru foarte important zilele acestea: am decis să mă apuc de sport. Am sunat o prietenă şi am întrebat-o la ce sala este. Este un pas mare pentru mine! O să fac un studiu de piaţă şi o să iau decizia. Vă anunţ! E mare lucru pentru mine. Niciodată nu am făcut asta."

Cu mai multe ore înainte de emisiune și de momentul în care a anunțat decizia, Adela a postat pe Instastory o poză extrem de amuzantă care arată  că are aceleași probleme ca..toate femeile:



Dar pentru că se răsfață în continuare acasă, Adela a promis că se va bucura de Românii au talent:

"M-am acomodat cu viaţa de casnică, dar am comandat ceva bun pentru seara asta. Vreau să mă răsfăţ şi să mă uit la Romanii au talent! Culc copiii devreme, mai devreme trebuie să îi culc, mă pun pe canapea şi mă uit la emisiune."

Mai mult, pentru că alături de Shurubel și Bogdan Ciudou, prezentau emisiunea și Jorge și Theo Rose, Adela le-a lansat și o provocare:

"Aş vrea să vă provoc să faceţi un moment artistic demn de Românii au talent. Iar eu împreună cu telespectatorii o să desemnăm câştigătorii. Dar sunt nişte condiţii: Theo nu are voie să cânte, Jorge nu are voie să fie frumuşel, Shurubel nu are voie să facă sport, Bogdan nu are voie să spună glume.”

Nu ratați, de la 20:30, cea de-a doua ediție a #super sezonului 12 "Românii au talent"! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni