• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ada Dumitru, fără ocolișuri despre experiența de la Survivor: „Mă uitam la coșurile de gunoi și mă gândeam, să fur sau să nu fur”

Ada Dumitru, fără ocolișuri despre experiența de la Survivor: „Mă uitam la coșurile de gunoi și mă gândeam, să fur sau să nu fur”

Fosta concurentă de la Survivor România 2023, Ada Dumitru, a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a dat detalii despre condițiile de pe insulă, greu de suportat. Actrița a vorbit, fără ocolișuri, despre trăirile care au măcinat-o la un moment dat. 

Ada a recunoscut că, înainte de a intra în concurs, credea că totul va fi mult mai ușor: 

„M-am gândit că mă duc și bifez experiența, că va fi totul e
asy, o să stau la soare, alerg și eu pe-acolo, dau la niște ținte. De unde, Doamne...A fost foarte greu. Adică mă uitam la coșurile de gunoi și eram: hmm, să fur sau să nu fur?”, a povestit ea. 

„Așa rău?!”, au exclamat prezentatorii Bogdan și Lili. 

Cu toate acestea, foamea nu a fost cea mai mare problemă, spune Ada. „Eu m-am obișnuit. Partea nasoală este că asta e tot ce ai în minte. Nu mai gândești nimic altceva decât mâncare”.  

Bogdan, care și-ar dori să încerce experiența Survivor, a mai avut o curiozitate: „Cum se doarme pe lemnele alea?”

„Cel mai bine din viața mea, jur. Eu nu știu cu ce a greșit societatea de am ajuns să dormim în pufoșeniile astea. Eu m-am dus cu probleme de spate, după aia - zero dureri de spate, a povestit Ada. 

Ada a plecat de la Survivor, din motive de sănătate. Fosta concurentă a mărturisit că are chisturi la unul dintre ovare.

„E o chestie pe care multe femei o au. Nu se vorbește despre asta foarte mult, sunt așa niște lupte ale femeilor, în liniște. Eu venisem cu problema asta. O tratasem, dar...tot timpul e un flux, reflux...”


Vezi interviul complet în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni