• PRO TV
  • Actorul Chris Rock a fost depistat cu coronavirus. „Credeți-mă, nu vreți asta”

Actorul Chris Rock a fost depistat cu coronavirus. „Credeți-mă, nu vreți asta”

Actorul Chris Rock a fost depistat cu coronavirus. „Credeți-mă, nu vreți asta”

Chris Rock (56 de ani) și-a anunțat fanii că a fost diagnosticat cu Covid-19 și i-a îndemnat pe toți să se vaccineze. Actorul de comedie, care are schema completă de vaccinare, a reclamat simptome ușoare de boală.

Comediantul Chris Rock le-a dat vestea fanilor duminică, pe contul său de Twitter. Starul, în vârstă de 56 de ani, se vaccinase anti-Covid cu serul Johnson & Johnson, însă a contractat virusul.

În postarea sa publică, actorul i-a îndemnat pe fani să se vaccineze, pentru a se proteja de complicații sau simptome grave.

Bună, tuturor! Tocmai am aflat că am Covid, credeți-mă, nu vreți asta. Vaccinați-vă!”, a scris actorul pe Twitter.

Citește și: Ce frumoase sunt fiicele lui Chris Rock, pe care le are cu fosta soție. Zahra și Lola apar rar în public



În luna mai a acestui an, comediantul i-a spus realizatorului TV Jimmy Fallon că a „sărit” peste rând ca să fie printre primii americani vaccinați.

Mi-am folosit celebritatea, Jimmy. Nu mi-a păsat. Eram ceva de genul: dă-te la o parte Betty White (actriță americană, 99 de ani – n. red.), dați-vă la o parte oameni în vârstă, judecătoare Judy (Judy Sheindlin, 78 de ani – n. red.)”, a glumit actorul.

Specialiștii continuă să încurajeze populația să se vaccineze anti-Covid. Chiar dacă riscul de infectare nu este exclus, medicii spun că vaccinurile aprobate până în prezent asigură o protecție de 95% în fața virusului și reduce semnificativ riscul de spitalizare sau moarte cauzată de Covid-19.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni