• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Actorul Adrian Nartea, primele declarații după ce a devenit tătic pentru a doua oară

Actorul Adrian Nartea, primele declarații după ce a devenit tătic pentru a doua oară

Adrian Nartea este în culmea fericirii de când și-a adus fetele acasă. Îndrăgitul actor din serialul VLAD a devenit tătic în 4 martie, după ce soția sa a născut o fetiță. 

Micuța poartă numele de Petra, iar surioara Mara a așteptat-o nerăbdătoare acasă. Adi Nartea a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea Vorbește lumea, chiar din camera bebelușului. 

Actorul a povestit cum se simte Alina, prospăta mămică, dar și cum a reacționat Mara când și-a văzut surioara. 
 

A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să...

Publicată de Adrian Nartea pe Luni, 8 martie 2021

“Alina se simte bine. Slavă Domnului a trecut totul cu bine! Suntem ok cu totul. Cea mică este sănătoasă. S-a născut cu 3,8 kg. Soția a născut joi, pe 4 martie, și duminică am ajuns acasă. Acum intrăm așa într-un ritm cât de cât normal. (…) Mara a înțeles și vrea să ajute foarte mult. Vrea să ne ajute pe toți foarte mult. Uneori este exagerată în ajutor, dar o face din dorința de a fi prezentă. I-am zis că o să facem o echipă cu toții, să o creștem împreună pe Petra și este foarte ok. Este atât de docilă și înțelegătoare…o ia pe Petra în brațe. Sunt lucruri foarte frumoase până în momentul în care o să înceapă să devină geloasă. Că ne așteptăm și la asta”, a declarat actorul. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Facebook Adrian Nartea

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni