• Emisiuni
  • La Măruță
  • Actorii din Las Fierbinți, despre episodul care a adus lacrimi în ochii românilor: "Asta ne dă putere să mergem mai departe"

Actorii din Las Fierbinți, despre episodul care a adus lacrimi în ochii românilor: "Asta ne dă putere să mergem mai departe"

Episodul 9 din sezonul 19 al serialului Las Fierbinți a adus lacrimi în ochii telespectatorilor. Nu doar cei aflați în fața micilor ecrane au fost emoționați de scenariul serialului, ci și actorii care au făcut ca interpretarea să fie una de excepție Iată ce declară despre moment doi dintre actorii serialului Las Fierbinți: Adrian Văncică și Mihai Bobonete. 

Secvența în care Firicel vorbește despre fiul său, care a intrat la facultate cu 10 pe linie, s-a viralizat pe rețelele sociale. Fragmentul video a adunat peste 300.000 de vizionări și sute de comentarii din partea telespectatorilor, iar actorii au fost impresionați de valul de apreciere pe care l-au primit.

Contactați telefonic, în cadrul emsiunii La Măruță, doi dintre actorii serialului au vorbit despre succesul fulminant al secvenței relatate mai sus. 

"Mă așteptam să fie bun, să fie totul bine, dar succesul m-a luat și pe mine prin surprindere. Și mă bucur că s-a întâmplat asta. Dar nici nu știu dacă să mă bucur...Dacă ceva se viralizzează înseamnă că oamenii se regăsesc în situația aia. Sau dacă nu se identifică ei, se regăsesc alții apropiați lor în situația aia. Este o problemă grea pe care dacă o are atât de multă lume, off, atunci trebuie să ne dea de gândit mult", a spus Adrian Văncică. 

Mihai Bobonete: "A fost un episod pe cinste și m-am bucurat foarte tare atunci când am văzut audiențele. Mulțumim oamenilor care se uită în continuare la serial într-un număr atât de mare pentru că asta ne dă putere și energie să facem totul mai departe".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni