• PRO TV
  • Actorii din Las Fierbinți, blocați pe aeroportul din Londra. Ce a pățit avionul care trebuia să îi aducă în România

Actorii din Las Fierbinți, blocați pe aeroportul din Londra. Ce a pățit avionul care trebuia să îi aducă în România

Actorii din Las Fierbinți, blocați pe aeroportul din Londra. Ce a pățit avionul care trebuia să îi aducă în România

Costi Diță, Mihai Bobonete, Mihai Rait și Adrian Văncică i-au încântat pe romanii din Londra cu show-ul lor de stand up comedy. Spectatorii i-au aplaudat minute în șir și au râs în hohote. Cei patru actori care joacă împreună în Las Fierbinți ar fi trebuit să revină luni în țară, însă avionul a avut probleme tehnice. 

Astfel, Costi Diță, Bobonete, Rait și Văncică au așteptat luni aproape 8 ore în aeroportul din Londra. Până la urmă cei patru actori au fost direcționați către hotelul din aeroport și chemați a doua zi. 

Costi Diță a vorbit pentru protv.ro despre acest incident. Actorul spune că amânarea zborului cu o zi nu i-a încurcat prea tare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) pe

“Noi trebuia să ajungem de ieri în România, dar a avut probleme tehnice avionul și nu am putut să plecăm. O zi întreagă petrecută în aeroport. Suntem încă în Londra, la hotelul din aeroport, așteptăm să luăm următorul avion”, a spus Costi Diță, care la prânz își făcea din nou bagajele. 

Costi Diță a rămas impresionat de felul în care românii din Londra i-au primit la spectacolul pe care l-au susținut pe O 2 Arena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O2 ARENA... A fost vis!!!

O postare distribuită de Constantin Dita (@constantindita.therealone) pe

“Spectacolul -  e puțin spus extraordinar. A fost mult peste așteptările noastre ca atristi. Oamenii au reacționat așa de fain încât ne-au lăsat fară cuvinte. A fost extraordinar! La O 2 Arena a fost wow!”, a mărturisit actorul.

“Deci, nici măcar nu putem fi suparăți pe faza cu avionul. E ok, pentru că nu am avut nimc planificat azi. Mi s-a părut totuși că a durat mult procedura – de la 5, apoi la 8 ore petrecute în aeroport. Dar, până la urmă, spectacolele au fost extraordinare, oamenii extraordinari, reacțiile maxime… Apoi nu pleacă avionul, poți să te superi? Noi să fim sănătoși, să ajungem cu bine acasă! E foarte, foarte frig aici! :) ”, a spus Costi Diță. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni