• PRO TV
  • Aceste zodii se indragostesc greu. Cine sunt nativii care prefera singuratatea

Aceste zodii se indragostesc greu. Cine sunt nativii care prefera singuratatea

Aceste zodii se indragostesc greu. Cine sunt nativii care prefera singuratatea

Unii nativi se amorezeaza usor, in timp ce altii se tem de dragoste si prefera sa traiasca singuri. 

Astrologii spun ca exista trei zodii care, din cauza perfectionismului si a temerilor, isi impun bariere de siguranta si nu se implica prea usor in relatii. 

Vezi mai jos topul zodiilor care se indragostesc greu. 

Capricorn

Nativilor din aceasta zodie le place sa fie implicati intr-o relatie, insa le este foarte greu sa se indragosteasca. Acestia cauta partenerul ideal si nu sunt usor de multumit. 

Chiar si atunci cand cred ca au gasit persoana ideala, sansele sa fie dezamagiti la final sunt destul de mari. Totul este cauzat de standardele foarte ridicate pe care le impun Capricornii.

 

Rac

Emotionali si mereu in garda, racii isi gasesc si ei locul in acest clasament. Nativii din aceasta zodie nu se vor indragosti niciodata prea usor. Ei incearca sa evite durerea si dezamagirile. 

Racii sunt obisnuiti sa fie singuri, iar asta se datoreaza caracterului independent pe care il au. Nevoia lor de a detine controlul este atat de mare incat se vor pune intotdeauna pe primul loc. 

 

Scorpion 

Scorpionii sunt foarte complicati atunci cand vine vorba despre relatii, scrie yourtango.com. Acesti nativi sunt greu de descifrat si foarte impulsivi.

De cele mai multe ori, scorpionii se grabesc sa isi faca o parere despre oameni si ajung repede sa fie dezamagiti. In general, Scorpionii nu prea au incredere in nimeni si simt nevoia sa apeleze la sarcasm pentru a se apara. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni