• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Această mămică „reciclează” păpuși și trăiește din asta. Povestea a făcut înconjurul planetei

Această mămică „reciclează” păpuși și trăiește din asta. Povestea a făcut înconjurul planetei

Această mămică „reciclează” păpuși și trăiește din asta. Povestea a făcut înconjurul planetei

Sonia Singh, o mămică originară din Hobart, Tasmania, a reușit să își facă o afacere neobișnuită dintr-o joacă.

În 2015, femeia a rămas fără slujbă, iar ceea ce a început ca un mic proiect meșteșugăresc s-a transformat rapid într-o afacere care a ajutat-o să meargă mai departe.

Ideea Soniei Singh a fost să aducă o nouă înfățișare păpușilor mult iubite de copii. A pornit de la o premisă simplă, păpușile existente pe piață erau mult prea machiate, iar înfățișarea lor nu avea nimic de-a face cu cea a unui copil.

Zis și făcut! Sonia s-a apucat de treabă și nici nu s-a gândit ce reacții avea să stârnească după ce va publica primele imagini cu păpușile „reciclate” pe Facebook, potrivit ABC Australia. Ideea ei a devenit virală și s-a văzut pusă în situația de a-și transforma hobby-ul într-un adevărat business.


Tot mai multe persoane erau interesate de păpușile tranformate de Sonia, astfel că femeia și-a deschis un magazin online pe Etsy și a început să promoveze ideea ei pe rețelele de socializare și pe YouTube.

Sonia vinde chiar și un ghid în care-i învață pe doritori să-și facă propriile păpuși. În magazinul ei online momentan nu mai e disponibilă nicio păpușă, pentru că stocul pe luna decembrie s-a epuizat rapid, dar Sonia promite într-un mesaj jucăuș că va reveni cu noi păpuși de vânzare.


Imperiul Leilor revine la PRO TV iar antreprenorii care sunt gata să-i inspire pe concurenți sunt Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation), Cristina Bâtlan (Musette), Dan Șucu (Mobexpert), Mohammad Murad (Phoenicia Group) și Dragoș Petrescu (City Grill).

Sursă foto: Instagram

Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette, noul LEU al emisiunii Imperiul Leilor




Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni