• PRO TV
  • A trezit un cersetor care dormea pe o banca pentru a-i da o lectie fiului sau. Ce a urmat apoi e cu adevarat emotionant

A trezit un cersetor care dormea pe o banca pentru a-i da o lectie fiului sau. Ce a urmat apoi e cu adevarat emotionant

A trezit un cersetor care dormea pe o banca pentru a-i da o lectie fiului sau. Ce a urmat apoi e cu adevarat emotionant

Un barbat din Florida a vrut sa-i dea o lectie de viata fiului sau, asa ca l-a luat la plimbare prin oras si i-a aratat cum un gest mic poate insemna totul pentru unii oameni.

"Astazi o sa ies prin oras si o sa le dau oamenilor strazii ceva ce noi luam de-a gata aproape zilnic: o pereche de incaltari. Aici, in Florida, e foarte cald, iar cersetorii merg mult pe jos, asa ca incaltarile lor se rup repede", a povestit Omar Gosh in debutul clipului publicat pe Youtube.

Barbatul l-a luat cu el si pe fiul sau si impreuna au impartit cersetorilor sandale si sosete, iar reactiile oamenilor strazii au fost cu adevarat impresionante. Cea mai emotionanta reactie a fost a unui tanar care dormea pe o banca si care nu a ezitat sa-i dea papucii sai lui Omar, nestiind ca va primi altii noi.

Omar a luat in serios si expresia "sa-ti dai si camasa de pe tine" si i-a oferit tricoul pe care il purta unui cersetor care dormea pe strada imbracat doar in pantaloni.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni