• PRO TV
  • A suferit de depresie si a ales sa isi faca un tatuaj pe care doar ea il intelege. Adevarul pe care il ascunde

A suferit de depresie si a ales sa isi faca un tatuaj pe care doar ea il intelege. Adevarul pe care il ascunde

A suferit de depresie si a ales sa isi faca un tatuaj pe care doar ea il intelege. Adevarul pe care il ascunde

Tatuajele au devenit in ultimii ani un mod prin care oamenii aleg sa isi exprime sentimentele sau sa marcheze evenimente importante din viata lor.

Beckah Miles este o tanara din Statele Unite ale Americii care a suferit de depresie, insa nu a stiut cui sa ii povesteasca despre problemele cu care se confrunta. Tanara poveste ca se simtea neajutorata, iar viata sa parea lipsita de sens. 

Citeste si: Doar 12 oameni din lume sunt capabili sa faca asa ceva. Are numai 30 de ani, dar ce reuseste el sa faca este genial

Tanara si-a propus sa isi faca un tatuaj care sa ii aminteasca de lupta ei impotriva depresiei. Mai mult, Beckah si-a dorit sa ii ajute si pe alti tineri aflati in situatia ei. Desenul corporal pe care a ales sa il faca are o semnificatie aparte si, datorita acestui lucru, a dechis si o punte de comunicare cu cei care sufera si ei din cauza depresiei.

Cand sunt intrebati ce mai fac, majoritatea oamenilor raspund "Sunt bine!", iar aceasta formulare sta scrisa si pe trupul tinerei. Privit dintr-un anumit unghi, tatuajul isi dezvaluie adevarata semnificatie, si anume "Salveaza-ma". Prin gestul sau, Beckah a dorit sa le transmita tuturor celor care ii afla povestea ca in spatele unui raspuns pozitiv si a unui zambet poate sta ascunsa o poveste dramatica. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni