• PRO TV
  • A purtat la propria nunta rochia de mireasa a bunicii sale din 1962. Reactia femeii este emotionanta

A purtat la propria nunta rochia de mireasa a bunicii sale din 1962. Reactia femeii este emotionanta

A purtat la propria nunta rochia de mireasa a bunicii sale din 1962. Reactia femeii este emotionanta

Un obicei de nunta spune ca fiecare mireasa trebuie sa poarte ceva nou, ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat in ziua nuntii, pentru a-i purta noroc.

O tanara de 23 de ani din Statele Unite ale Americii a uimit pe toata lumea cu obiectul imprumutat pe care a ales sa il poarte, pentru ca el era chiar... rochia de mireasa. 

 

Jordyn si-a dorit sa imbrace rochia pe care bunica ei a purtat-o la nunta, in urma cu 55 de ani si a tinut totul secret pana in ziua cea mare.

"Bunica nu a avut nici cea mai mica idee de ce urma sa se intample. A fost un moment absolut emotionant, toata lumea a ramas fara cuvinte", a declarat Kortney Peterson, fotografa care a imortalizat momentele speciale.

Initial, mireasa a vrut sa dezvaluie surpriza in momentul ceremoniei, insa apoi s-a razgandit si a ales sa faca o repetitie inainte, pentru ca bunica sa nu fie coplesita de emotii.

"Nu am vrut ca ea sa vada prima data rochia cand as fi mers spre altar. Ar fi fost coplesita de emotii si amintiri" a marturisit Jordyn pentru boredpanda.com
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni