• PRO TV
  • A luat in greutate 20 de kilograme in timpul sarcinii, dar acum are o silueta perfecta. Cum arata Celia in cel mai nou videoclip "Iubire" - VIDEO

A luat in greutate 20 de kilograme in timpul sarcinii, dar acum are o silueta perfecta. Cum arata Celia in cel mai nou videoclip "Iubire" - VIDEO

A luat in greutate 20 de kilograme in timpul sarcinii, dar acum are o silueta perfecta. Cum arata Celia in cel mai nou videoclip "Iubire" - VIDEO

Celia a devenit mamica unui baietel in luna mai a anului 2014 si a reusit sa ajunga in timp record la silueta perfecta, detinuta inainte de a ramane insarcinata.

Recent, frumoasa bruneta si-a reluat si activitatea muzicala, iar fanii au acum parte si de un nou videoclip lansat de artista lor preferata. Celia a lansat videoclipul melodiei "Iubirea", o colaborare cu Buppy Brown si Costi Ionita.

Muzica si productia single-ului "Iubire" sunt semnate de Costi Ionita, versurile au fost scrise de Celia si Buppy Brown, de aranjament s-a ocupat Silviu Dimitriu iar de mixing and Mastering, Catalin Truta. 

Noul videoclip al Celiei a fost regizat de Florin Botea si are o poveste de iubire, scene de dans si o aparitie scurta din partea lui Costi.

Celia impresioneaza in noul videoclip cu silueta sa. Vedeta a imbracat o serie de tinute care i-au pus in evidenta silueta de viespe. Artista a dat jos toate cele 20 de kilograme acumulate in timpul sarcinii si impresioneaza cu o aparitie sexy.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni