• PRO TV
  • 5 alimente care ard grasimile in mod natural si te ajuta sa-ti construiesti un corp de invidiat

5 alimente care ard grasimile in mod natural si te ajuta sa-ti construiesti un corp de invidiat

5 alimente care ard grasimile in mod natural si te ajuta sa-ti construiesti un corp de invidiat

Vara se apropie cu pasi rapizi si cu siguranta ati facut deja cateva sacrificii pentru a avea un corp cat mai frumos pentru sezonul cald.

Pentru a avea o talie de invidiat, solutia nu este infometarea, ci acordarea unei atentii sporite in alimentatie. Uite care sunt cele 5 alimente care te vor ajuta sa adopti un stil de viata cat mai sanatos:

Avocado 

Nu mai este de mult un secret ca avocado este un fruct extrem de sanatos ce este recomandat a fi consumat zilnic in aproape orice mancare. Mai toate restaurantele din zilele noastre servesc avocando, deoarece este un fruct bogat in grasimi naturale si proteine de care corpul are nevoie constant, pentru a avea o alimentatie echilibrata.

Pestele gras

Carnea de peste este usoara si foarte indicata daca ne dorim o dieta sanatoasa, prin care sa ardem grasimile. Ajuta de asemenea la construirea masei musculare si ne scapa de colesterol. In cazul unei diete combinate cu sport, este recomandat sa consumam somon, ton sau macrou.

Ceaiul Verde

Daca ar fi sa ascultam o parere a familiei Kardashian, ceaiul verde este o bautura ce arde instant grasimile de pe corp, avand numeroase beneficii pentru sanatate. Este de asemenea recomandat si in cazul depresiilor, unde s-au constatat efecte uluitoare.

Uleiul de masline 

Multi oameni au tendinta de a asocia cuventul "ulei" cu grasime, insa nutritionistii spun exact contrariul. Acestia sunt de parere ca uleiul de masline este un aliment benefic in alimentatia noastra, plin de grasimi monosaturate ce confersa senzatia de "plin" si ajuta sa adaugati putin gust mancarii.

Ardeiul iute

S-a dovedit ca senzatia de caldura si usturime pe care o simtim cu totii atunci cand mancam un ardei iute, creste rata metabolismului si ajuta la arderea grasimilor din corp. 



Pentru a duce un stil de viata echilibrat si cat mai sanatos, alimentatia reprezinta un punct cheie pentru a ne simti bine in pielea noastra. Este recomandat sa facem miscare zilnic si sa consumam cu moderatie orice aliment, oricat de sanatos ar fi pentru noi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni