• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Xonia, despre relația cu fostul iubit: “Avem drumuri diferite, dar poate că ne vom reîntâlni, la un moment dat”

Xonia, despre relația cu fostul iubit: “Avem drumuri diferite, dar poate că ne vom reîntâlni, la un moment dat”

Prezentatorii emisiunii de azi, "Vorbește lumea", Jorge și Theo Rose au discutat cu Xonia despre relația cu fostul ei iubit, Michael. Cei doi au format un cuplu timp de doi ani de zile.

Am decis că trebuie să rămânem prieteni. Vom vedea între timp dacă se schimbă ceva. Vă voi anunța. (...) Cu Michael mă știam de foarte mult timp, noi eram prieteni înainte să devenim un cuplu. (…) Și la stadiul acesta am revenit și acum. Ne apreciem în continuare. El a fost foarte încântat că merg la Survivor România și sincer i-a părut rău că am plecat atât de repede din concurs. Consider că, orice lucru se întâmplă în viață are un motiv. Orice schimbare este bine primită și sincer, merg tot înainte cu Dumnezeu și unde El mă duce, indiferent de cale, eu acolo mă îndrept”, a mărturisit Xonia.

Jorge a întrebat-o pe cântăreață dacă este pregătită să se reîndrăgostească, iar Xonia a răspuns cu încredere: “Absolut! De ce nu? Eu sunt deschisă pentru orice îmi aduce Universul în viață. Dacă refuz și spun nu vreau, apoi lucrurile nu se leagă și pot pierde niște lucruri frumoase care mi se pot întâmpla”.

Apoi, Theo Rose a întrebat-o pe Xonia cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru ea. “În primul rând, nu cred că există bărbatul ideal. Foarte important este ca între cei doi să fie chimie. Apoi, eu mai apreciez într-o relație respectul, aprecierea, iubirea… Stabilitatea emoțională este iar foarte importantă pentru mine. (…) Nu oricine poate să facă față stilului meu de viață și să fie un bun susținător al carierei mele muzicale. (…) Într-o relație nu aș tolera niciodată minciuna. Și aici, aș vrea să se înțeleagă că nu fac nicio aluzie la fosta mea relație cu Michael”, a spus cântăreața în timpul discuției cu Jorge și Theo Rose.

Foto: Captură emisiune

Vezi mai multe în materialul video de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni