Vorbeste lumea sarbatoreste astazi 400 de editii!

Vorbeste lumea sarbatoreste astazi 400 de editii!

Astazi e zi de sarbatoare in platoul emisiunii Vorbeste lumea! Adela si Cove, alaturi de intreaga echipa a emisiunii, au pregatit o editie speciala, cu multe surprize si invitati de seama, pentru a sarbatori impreuna cu toti telespectatorii editia cu numarul 400!

In editia Vorbeste lumea de astazi, de la 10:30, Alexandra Stan a pregatit o mare surpriza: o schimbare de look, intr-o sedinta foto inedita! Andreea Antonescu vine in platoul emisiunii sa le ureze Adelei si lui Cove live La cat mai multe editii!, iar Gheorghe Turda si Constantin Enceanu au pregatit si ei cateva surprize pentru cei doi.

“Pentru mine, Vorbeste lumea reprezinta cea mai frumoasa "intamplare" din ultimii ani. E ceea ce oamenii cauta toata viata. Un loc de munca alaturi de prieteni in care sa aiba incredere totala. Faptul ca suntem alegerea telespectatorilor in fiecare zi imi arata ca se poate si altfel. Se poate cu bucurie, bun simt, masura. Exact valorile pe care vreau sa le insuflu si eu fiului meu.”, a spus Adela Popescu despre emisiunea Vorbeste lumea. Despre asteptarile pe care le are Adela, ea continua cu o gluma: “Glumeam cu colegul si prietenul meu Cove si spuneam ca, la cum merge treaba, o sa ne luam cupoanele de pensie impreuna. Bine, el mai devreme decat mine. Mult mai devreme! :)”.

Pentru Cove, “Vorbeste lumea nu este un loc de munca, ci este a doua casa. Ma simt norocos sa lucrez, zi de zi, cu Adela, dar si cu toti colegii care sunt in spatele camerelor! Suntem o mare familie si ma bucur sa vad ca reusim sa aducem o parte din energia, pasiunea si entuziasmul nostru si in casele telespectatorilor!”.

In fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la 10:30, Adela Popescu si Cove aduc cele mai noi subiecte in materie de evenimente mondene, celebritati, dar si sfaturi utile despre make-up, hair, moda si multe altele.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni