Vorbeste lumea revine cu un nou sezon, din 28 august, numai la PRO TV

Vorbeste lumea revine cu un nou sezon, din 28 august, numai la PRO TV

De luni, 28 august, de la ora 10:30, telespectatorii isi vor petrece diminetile afland de la carismaticii prezentatori, Adela Popescu si Cove, ce mai Vorbeste lumea! Cei doi revin cu forte proaspete din vacanta si vor debuta in noul sezon cu o editie de sarbatoare si multe surprize!

"Am avut parte de o vacanta magica alaturi de cei dragi, iar Alexandru s-a bucurat de prima lui intalnire cu marea! Si noi pe langa el! Eu sunt o fire activa si imi este foarte greu sa stau locului mult timp. Imi era dor de echipa Vorbeste lumea, de emotiile directului, dar mai ales de Cove! Abia astept sa ne revedem luni si sa fiti alaturi de noi intr-un nou sezon plin de surprize", a marturisit Adela. 

"Asa cum a venit vacanta cu trenul din Franta, asa de repede a si zburat! Abia astept sa ma intorc in platoul Vorbeste lumea si sa radem din nou in fiecare dimineata. Sunt convins ca Adela ma asteapta... ca si cand! Acum trebuie sa recunosc ca si mie mi-a fost dor de ea, dar mai e putin pana luni cand ne vom intalni cu totii la prima editie Vorbeste lumea din acest sezon", a declarat Cove. 

Trupa de dans a lui Bogdan Bolohan a pregatit un moment special pentru inceputul noului sezon, iar telespectatorii vor descoperi cum si-au petrecut vacanta vedetele din strainatate, dar si cum s-au afisat la plaja vedetele autohtone. 

Catalin Maruta face marturisiri despre vacanta sa impreuna cu familia si despre ziua Andrei sarbatorita la Budapesta, iar Andreea Marin vorbeste despre vacanta petrecuta in Africa impreuna cu fiica ei, Violeta. 

Telespectatorii vor mai afla si ce marturisiri au facut vedetele PRO TV la cel mai important eveniment al trustului, lansarea grilei de toamna. 

Incepand de luni, toate diminetile vor fi pline de energie si voie buna cu Adela si Cove, care vor aduce in fata telespectatorilor cele mai fierbinti subiecte mondene, de lifestyle, frumusete si sanatate.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni