Vorbeste lumea pregateste doua editii speciale de Paste

Vorbeste lumea pregateste doua editii speciale de Paste

In Vinerea Mare si in a doua zi de Paste, Adela Popescu si Cove le-au pregatit telespectatorilor un program special la Vorbeste lumea! Astfel, telespectatorii vor avea parte de buna-dispozitie, de muzica si cantec de dimineata!

Maine, in Vinerea Mare, parintele Vasile Ioana vorbeste despre importanta acestei sarbatori, despre postul negru care se tine in aceasta zi, despre patimi si lucrurile pe care ar trebui sa le faca orice bun crestin. Parintele ne va vorbi si despre miracolele care s-au intamplat in apropierea Pastelui, de-a lungul istoriei. Irina Loghin si Corina Chiriac povestesc ce miracole au trait in calatoriile lor la Ierusalim si cum le-au transformat aceste experiente. Andreea Banica povesteste despre apropierea de Dumnezeu si despre importanta sarbatorilor petrecute in sanul familiei, bucuria celor mici. 

Luni, in a doua zi de Paste, familia este pe primul loc la Vorbeste lumea! Andreea Ibacka vine in platoul emisiunii alaturi de mama ei, Simona pentru a ne povesti despre copilarie si nazbatii, despre ginerele Cabral si nepotii pe care ii asteapta. Jorge ne vorbeste despre relatia pe care o are cu fiica sotiei sale din prima casatorie. Mihaela Cernea vine in platou impreuna cu tatal ei, Misu Cernea, fratele ei, Vlad si cei doi copii, iar Randi ni-l prezinta pe fratele lui, Alexandru si ne povestesc despre ei, copilarie, sarbatori petrecute in familie. 

Telespectatorii sunt invitati sa descopere ce Vorbeste lumea in zile de sarbatoare!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni