Vorbește lumea împlinește 3 ani și pregătește o super petrecere!

Vorbește lumea împlinește 3 ani și pregătește o super petrecere!

Adela Popescu și Cove sărbătoresc vineri, 13 iulie, trei ani de Vorbește lumea, cu o super petrecere și invitați pe măsură. Toți telespectatorii sunt invitați de la 10:30 la o ediție aniversară plină de surprize, distracție și voie bună!

Cifra magică a momentului este trei, iar pentru a marca cât mai bine acest moment, echipa emisiunii a vrut să vadă ce făceau vedetele când aveau trei ani și cum arătau în copilărie. Poveștile frumoase și haioase vor putea fi urmărite în ediția de vineri. 

„Mă bucur foarte mult că a venit acest moment, iar o potrivire mai mare nici că putea exista! Trei ani de Vorbește lumea înseamnă foarte mult pentru mine, înseamnă o echipă minunată alături de care îmi petrec fiecare dimineață, un partener excepțional de platou, iar eu mă simt foarte norocoasă din acest punct de vedere! Le doresc colegilor mei multă inspirație și să ne distrăm la fel de mult împreună și de acum încolo, pentru că e absolut minunat! Vă invit pe toți să ne urmăriți vineri și să fiți alături de noi la cea mai tare petrecere!”, a declarat Adela Popescu. 

„Nu îmi vine să cred că au trecut deja trei ani! Nu știu unde s-au dus, dar știu că au fost plini de bucurie, de voie bună și de distracție. Tot ce pot să îmi doresc este să o ținem tot așa, pentru că avem o echipă minunată și o atmosferă frumoasă zi de zi! Vă așteptăm pe toți vineri, de la 10:30, să dăm startul petrecerii!”, a spus Cove. 

Trupa Mandinga va aduce ritmul fierbinte al muzicii latino în platoul emisiunii, Smiley cucerește telespectatorii în pași de vals, iar Direcția 5 vine cu acorduri sensibile. AMI și Tostogan vor aduce hit-ul momentului, iar Misha și DJ Sava vor încinge atmosfera cu ritmuri house. Lista este completată de: Ruby, Irina Rimes, Anda Adam & Mario Joy, Lora & Doddy și Vunk.

Cei care nu pot veni la petrecere le-au transmis Adelei și lui Cove mesaje emoționante: Anamaria Prodan Reghecampf, Iulia Vântur, Codin Maticiuc, Speak & Ștefania, Giulia Anghelescu, Alina Eremia, Andreea Bănică, Călin Goia, Elena Gheorghe, Jo, Emil Rengle și mulți alții. 

Telespectatorii sunt invitați vineri, la ora 10:30, cu haine de gală, chef de dans și bateriile încărcate pentru două ore și jumătate de petrecere!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni