Vorbește lumea de... 900 de ediții!

Vorbește lumea de... 900 de ediții!

Ediția Vorbește lumea de astăzi este aniversară: de la 10:30, Cove și întreaga echipă sărbătoresc 900 de ediții!

“Nu îmi vine să cred că am ajuns la ediția cu numărul 900! Parcă ieri începeam acest proiect cu emoțiile aferente. Emisiunea a avut diferite forme de prezentare și de exprimare, dar ușor-ușor ne-am găsit stilul propriu și astăzi am devenit o emisiune importantă în peisajul media care oferă atât divertisment, cât și informații extrem de utile telespectatorilor. Meritul pentru aceste 900 de ediții aparține întregii echipe. Suntem o adevărată familie fără să exagerăm! La cât mai multe ediții înainte și, de ce nu, să ne vedem la ediția cu numărul 9000. “, a spus Cove, prezentatorul emisiunii.

Ce înseamnă 900 de ediții Vorbește lumea în cifre?

Vorbește lumea este o emisiune fresh, cu o energie aparte. Aici, într-o atmosferă relaxată, telespectatorii află de luni până vineri, de la 10:30, cele mai interesante informații din orice domeniu!

Peste 2.250 de ore de transmisii live, zilnic, de luni până vineri

De-a lungul celor 900 de ediții, în platoul Vorbește lumea au venit peste 5.400 de invitați din toate domeniile: actori, cântăreți, dansatori, medici, astrologi, scriitori, activiști în societatea civilă, jurnaliști etc.

De la lansarea emisiunii în anul 2015, în echipă au venit pe lume patru “nepoței Vorbește lumea”: Alexandru și Andrei (baiețeii Adelei Popescu), Erin (fiica lui Sore), fiul lui Beatrice, reporter al emisiunii.

De la începutul anului, Vorbeste Lumea a fost lider de audiență pe toate segmentele de public (comercial, urban, național)! Pe segmentul comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Vorbește lumea a fost lider de audiență, cu o medie de 1.8 puncte de rating și 16.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, cu o medie de 1.4 puncte de rating și 12.3% share. 

Astăzi, de la 10:30, Vorbește lumea sărbătorește cu invitați speciali! Corina Caragea și Sore vin cu propuneri pentru vacanțe de neuitat; Mihai Dedu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu și Busu vor povesti cele mai haioase momente pe care le-au trăit împreună în direct, iar actorii din VLAD vor face dezvăluiri din culisele serialului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni