Vorbeste lumea ca Strunila si Ipate sunt gata sa isi faca debutul in direct

Vorbeste lumea ca Strunila si Ipate sunt gata sa isi faca debutul in direct

In aceasta dimineata, Adela Popescu are forte proaspete in platoul emisiunii Vorbeste lumea! Octavian Strunila si Paul Ipate sunt coprezentatori alaturi de Adela si sunt pregatiti sa faca fata emotiilor pe care le presupune o emisiune in direct. 

Ei au intrat plini de energie in platou si au spus cu voiosie: “Buna dimineata!” - tuturor telespectatorilor. Astazi provocarile se vor tine lant: Maria Buza si sotul ei vor fi prezenti in studio, iar Dana Budeanu va da verdicte la fel de transante ca si pana acum. 

„Suntem foarte emotionati! Niciunul dintre noi nu a mai prezentat pana acum o emisiune in direct, este debutul nostru in televiziune! Jucam impreuna la teatru, avem o gramada de lucruri care ne leaga si acum mai adaugam o experienta minunata la palmaresul nostru. Adela ne-a primit cu multe incurajari! Am incercat sa o incurajam si noi pe ea, sa creada ca o sa fie bine . Ne bucuram sa fim parte dintr-o echipa atat de frumoasa si de dinamica si speram ca ne veti urmari pentru ca ne vom distra cu siguranta!”, au declarat Octavian Strunila si Paul Ipate.

Cum se vor descurca cei doi, dar si cum ii va incanta Carmen Chindris si Taraful Rutenilor la finalul emisiunii, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni