Vorbeste lumea ca Andrei Duban face glume cu Adela Popescu

11 Decembrie 2017, 11:09


	Vorbeste lumea ca Andrei Duban face glume cu Adela Popescu

O noua saptamana de Vorbeste lumea se anunta a fi foarte interesanta! Daca saptamana trecuta Adela Popescu i-a avut co-prezentatori pe Octavian Strunila si Paul Ipate, incepand de astazi Andrei Duban va fi alaturi de ea pentru a le spune telespectatorilor ce mai Vorbeste lumea. 

Carismaticul Andrei Duban este plin de energie pozitiva si umor, calitati absolut necesare pentru a face fata provocarii Vorbeste lumea. El este pregatit sa afle ce verdict va da Dana Budeanu si sa intampine invitatii cu zambetul pe buze!

Sansa pe care o am, sa prezint alaturi de o talentata actrita si un om deosebit cum este Adela Popescu, este o mare bucurie. Mos Craciun imi indeplineste o dorinta veche - sa prezint o emisiune la cel mai vizionat post din Romania, la un nivel inalt de profesionalism. Am sa incerc sa aduc in emisiune o energie buna, pozitiva si sa o fac sa rada pe Adela cat sa ii tina pana cand se intoarce Cove!”, a declarat Andrei Duban.

Editia de astazi a inceput cu multa voie buna si muzica traditionala romaneasca pentru a garanta o zi plina de veselie! Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO