Vorbeste lumea aniverseaza doi ani de succes

Vorbeste lumea aniverseaza doi ani de succes

Joi se implinesc doi ani de cand Vorbeste lumea despre cele mai tari subiecte din  lifestyle, sanatate si showbiz. Emisiunea Vorbeste lumea va avea o editie speciala, de sarbatoare, iar carismaticii prezentatori se vor distra alaturi de  invitati speciali precum Andreea Esca, Smiley, Nicole Cherry, Fly Project, Mandinga si multi altii. 

Ma bucur foarte mult sa fac parte din aceasta echipa minunata! Sunt inconjurata de oameni minunati, care isi fac cu pasiune meseria si sunt determinati de a ne aduce in platou cele mai tari subiecte si cei mai frumosi invitati. Maine, de la ora 10:30, va asteptam alaturi de noi la o petrecere pe cinste!”, a declarat Adela Popescu.

Lume, lume! Vorbeste lumea ca au trecut doi ani de la lansare si ca maine vom avea o serie de super invitati, care vor sa ne fie alaturi in acest moment important! Pregatim multe suprize si abia astept sa ne distram impreuna! La multi ani, Vorbeste lumea!”’, a spus Cove

Echipa emisiunii a reusit in acest timp sa ajunga la inimile telespectatorilor si sa le ofere dimineti pline de buna dispozitie, iar Adela Popescu si Cove sunt plini de energie pozitiva in fiecare zi si gata pentru orice provocare.

In perioada august 2016 - iulie 2017, Vorbeste lumea a obtinut 70%, leadership, iar la nivelul publicului comercial a avut o medie 1.9 puncte de rating si 16% share, pe intreaga perioada, spre deosebire de televiziunea clasata pe locul doi, care a obtinut 1.6 puncte de rating si 13% share. 

Joi, de la 10:30, telespectatorii sunt asteptati sa sarbatoreasca alaturi de gazdele emisiunii si invitatii lor speciali doi ani de dimineti pline de voie buna!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni