Vorbeste lumea a implinit astazi 300 de editii

Vorbeste lumea a implinit astazi 300 de editii

Astazi este zi de sarbatoare in platoul Vorbeste lumea! Emisiunea care le ofera telespectatorilor buna dispozitie si energie pozitiva cumulate cu informatii utile, stiri mondene si multe vedete implineste astazi 300 de editii. 

Adela si Cove sarbatoresc cum altfel... prin munca! intre ei s-a legat o prietenie frumoasa inca din prima zi de cand au devenit colegi. Chiar daca cei doi se tachineaza constant: ea il critica, el o sacaie, se supara si se impaca, impreuna rad, plang si impartasesc momente emotionante, ii leaga o chimie fantastica si acelasi scop comun: sa transmita veselia lor in casele oamenilor, povesti de viata, informatii utile si multa distractie. 

Vorbeste Lumea inseamna echipa - oameni talentati care isi iubesc meseria si cred ca pot face lucruri extraordinare. “Avem succes! Nu o spunem noi, ci sutele de mii de telespectatori care aleg in fiecare dimineata, la ora 10:30, sa ne urmareasca. Lor le multumim din suflet, la fel si celor care cred in noi. ”, a declarat Adela Popescu. 

“Uitaţi care e treaba: eu ştiam de la inceput ca vom avea un succes nebun. Sunt sufletul oricarei petreceri, sunt intruchiparea veseliei. Acum, vorbind serios, le mulţumesc colegilor ca m-au lasat sa fiu eu insumi! La multi ani, Vorbeste Lumea! ”, a completat Cove.

Telespectatorii sunt invitati, de luni pana vineri, de la 10:30, alaturi de Adela si Cove pentru cateva ore de veselie, energie pozitiva, informatii utile, povesti de viata si multe mondenitati. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni